De Nederlandse Bal-Collectie breidt uit met De Rotterdamse Bal, De Delftse Bal, De Zeeuwse Bal, De Friese Bal, De....>meer
De Nederlandse Bal-Collectie, de exclusieve collectie bonbon-ballen met streek-allure, breidt binnenkort uit met o.a. De Rotterdamse Bal, De Delftse Bal, De Zeeuwse Bal, De Friese Bal, De Limburgse Bal, De Groningse Bal, De Veluwse Bal, De Texelse Bal, De Gelderse Bal en nog een zestal andere streekvarianten. Elke bonbonbal met zijn eigen streekingrediënt, eigen kleur en zijn eigen exclusieve smaakbeleving.
De Nederlandse Bal-Collectie is een bonboncollectie uit het huis van Formatie Schipper in samenwerking met Nederland's beste meesterchocolatiers. Copyrights | 2017.
The Dutch Ball-Collection, the exclusive collection of bonbon-balls with regional allure, is expanding with The Rotterdam Ball, The Delftse Ball, The Dutch Ball, The Frisian Ball, The Limburg Ball, The Groningen Ball, The Veluwse Ball, The Texelse Ball, The Gelderse Bal and another six other regional variants. Each bonbon-ball with its own regional ingredient, its own color and its own exclusive taste experience.
The Dutch Ball Collection is a collection of bonbons from the house of Formation Schipper in collaboration with a select group of Dutch master chocolate makers. Copyrights | 2017.
De Nederlandse Bal-Collectie is een bonboncollectie uit het huis van Formatie Schipper in samenwerking met Nederland's beste meesterchocolatiers. Copyrights | 2017.
The Dutch Ball-Collection, the exclusive collection of bonbon-balls with regional allure, is expanding with The Rotterdam Ball, The Delftse Ball, The Dutch Ball, The Frisian Ball, The Limburg Ball, The Groningen Ball, The Veluwse Ball, The Texelse Ball, The Gelderse Bal and another six other regional variants. Each bonbon-ball with its own regional ingredient, its own color and its own exclusive taste experience.
The Dutch Ball Collection is a collection of bonbons from the house of Formation Schipper in collaboration with a select group of Dutch master chocolate makers. Copyrights | 2017.
Reacties